Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Visoko sudsko i tužilačko vijeće
Bosne i Hercegovine

Promotivna medijska kampanja Projekta unapređenje efikasnosti pravosuđa

03.02.2016.

Promotivna medijska kampanja Projekta unapređenje efikasnosti pravosuđa (Projekat) kojeg uz finansijsku podršku Evropske unije, Norveške i Švedske provodi Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) podrazumijeva emitovanje promotivnog video spota i radio džingla putem elektronskih medija, TV i radio stanica, BHRT i RTRS koje pokrivaju područja u kojima se nalaze ciljni sudovi Projekta. Video spot se može pogledati na web stranici VSTV-a BiH

Izrada video spota i radio džingla je informativnog i promotivnog karaktera i ima za cilj informisanje, povećanje znanja i razumijevanja šire javnosti, krajnjih korisnika sudova o ciljevima, aktivnostima i rezultatima Projekta. Implementacija ove aktivnosti je samo dio ukupnih aktivnosti iz komponente komunikacije i vidljivosti Projekta.

VSTV BiH će nastaviti pružati podršku implementaciji aktivnosti koje za cilj imaju informisanje i podizanje svijesti šire javnosti, odnosno krajnjih korisnika sudova, o pravosuđu uopšte, problemima i preprekama s kojima se sudovi i pravosuđe suočavaju, odlukama sudova da zajedno sa Projektom poprave i unaprijede situaciju kao i o ulozi donatora, VSTV-a BiH i sudova partnera u Projektu, čime se stvara jasnija i ispravnija slika o postignutim rezultatima te obezbjeđuje podrška i povjerenje građana u pravosudne institucije.

Za više informacija molimo da se obratite Kabinetu Predsjedništva VSTV-a BiH na telefon 033 707 570 ili mobilni telefon 061 131 785.


-KRAJ-


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Bosanskom

Povratak na vrh

Prateće fotografije

Promotivni-video-spot-Projekta-unapredjenje-efikasnosti-pravosudja.flv

Promotivni video spot Projekta unapredjenje efikasnosti pravosudja